måndag 17 november 2014

Tillbehor surstromming pris

Surstromming hel konserverad 475gar en av 1 varor i kategorin Surstromming och tillverkas av Oskars. Surstromming 850gar en av 1 varor i kategorin Surstromming och tillverkas av Roda Ulven. Har hittar du ocksa recept pa tillbehor som passar till surstrommingsskivan.

Tillbehor surstromming pris

Ett annat officiellt tillbehor ar den sota rodloksmarmeladen som gifter sig fint med saltan fran strommingen. Traditional Swedish Fish Food 300 - 475g Made in Sweden ONLY.

Tillbehor surstromming pris

Hur skulle du overtyga mig - som aldrig atit surstromming och ar skeptisk - att prova Dagen till ara erbjuder vi surtrommingsbuffe till lunch och Surstromming ala Nobel pa kvallen. Systembolagsnummer: 722yg:22 (Finns i bestallningssortimentet. Gast: Jan Lundqvist kaserar och Ake Kastell underhaller med dragspel. Pa lordag busar vi lite och njuter av surstromming med tillbehor (det finns alternativ mat for dig som inte vagar prova surstromming).


MC-akare pa genomresa kan overnatta i var lokal till sjalvkostnadspris. Allt emellan 125 kr for ett smakprov till 3-400 beroende pa tillbehor. Skickas inom 25 vardagarFri frakt over 99 kr for privatpersoner.


For Oskars Surstromming ar det emellertid den mer traditionella metoden att dela ut smakprov som an sa lange galler. Fresta med sur­stromming i stallet for ansjovis i en ­klassisk Jansson. Surstrommingsburken ar nu pa plats igen efter att den forstorts av blast i slutet av september.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.