måndag 24 november 2014

Tillbehor pa kraftskiva nar

Nar sommaren borjar lida mot sitt slut borjar kraftskivorna ta vid. Lagg slantarna pa svenska kraftor och kor pa enkla och billiga tillbehor. Ingen vardig kraftskiva utan en maffig dessert som kvallens klo.

Tillbehor pa kraftskiva nar

Nar sista klon ar knackt och sista snapsenforsvunnit i gommen ar det pa svenskt maner kaffedags. Storimi later dig vara narvarande aven nar du ar nagon helt annanstans.

Tillbehor pa kraftskiva nar

Jag har har samlat nagra tips till kraftskiva med passande tillbehor och dekorationer fran arkivet. Plocka upp farger pa kraftor och ovriga tillbehor i dukningen.

Tillbehor pa kraftskiva nar

Det har kan ske nar som under aret och vanligast ar att kraftorna kommer fran Kina eller Turkiet. Har finns recept pa allt du behover for att lyckas med kraftskivan. Nu for tiden kan du ha kraftskiva nar du vill eftersom det inte langre finns nagot speciellt kraftpremiarsdatum i augusti.


Nar vi varit pa resa i Spanien har vi traffat manga svenskar och flera av dem bor har nere i sodra Sverige. Spanien har vi traffat manga svenskar och flera av dem bor har nere i sodra Sverige. Nu ar det manga som har onskat tips om goda tillbehor till kraftorna. Nar ni ar framme beger ni er in till Restaurang Rokeriet dar ni kommer ni att valkomnas av en valkomstdrink i form av Cava som ni avnjuter innan ni satter er till bords.


Restaurang Rokeriet dar ni kommer ni att valkomnas av en valkomstdrink i form av Cava som ni avnjuter innan ni satter er till bords.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.