måndag 17 november 2014

Spegel koppar

Bloomingville. Det ar spegelglas pa bada sidorna men en av sidorna har en forstoring pa x2. Ramen ar tunn och tillverkad i pulverlackerad aluminium eller koppar.


Tack vare fargen ar det kanske inte den ultimata sminkspegeln men det ar en snygg inredningsdetalj och funkar superbra om du vill fixa till haret innan du gar ut!

Spegel koppar

Fin ovanfor en byra. Ger en nagot forskonande spegelbild da spegelglaset ar lite morkare och ger en en varm ljusreflektion. Beskrivning Snygg spegel i trendig koppar som passar utm\u00e4rkt i hallen eller sovrummet.

Spegel koppar

Med avskalad design passar Lincoln spegel i de flesta inredningsstilar. Utmarkt som spegel i badrummet eller som en liten hallspegel.

Spegel koppar

Material: Atervunnen aluminium elektroplaterad med koppar som klarlackats for bra yta. Annorlunda spegel som kan hangas bade vertikalt och horisontellt. Stilren rektangular spegel med dekorativ kedja for upphangning fran House Doctor. En ursnygg spegel med kopparram fran danska designvarumarket Bloomingville.


Bloomingville. En tidlos sadan som passar dom allra flesta skrymslen i hemmet. House Doctor. En snygg spegel som passar utmarkt som extraspegel i badrummet eller som liten hallspegel for snabb koll innan du gar ut.


Runda+speglar+%C3%A0+la+70-tal+%C3%A4r+tillbaka+i+inredningen. Sa snubblade jag av en slump over spegeln i kopparoch jag visste direkt att den kommer passa som handen i handsken i var hall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.