tisdag 25 november 2014

Sjal ull silke skjerf

Her finner du lenker til strikkeoppskrifter pa sjal og skjerf til voksne og barn. Skjerf med triangeleffekt strikket i garnet Noro Silk Garden. Silkeskjerf har vrt brukt til de fleste bunader over hele landet. Vi leverer silkeskjerfet ditt med posten og gir alltid 30 dagers full returrett.


Kashmir skjerf- og sjal har blitt fremstilt i Nepal og Kashmir i artusener. Vi leverer kashmir skjerfet ditt med posten og gir alltid 30 dagers full returrett. Dette flotte skjerfet er i 50% ull og 50% silke og er i storrelse 110x220 cm. Denne kolleksjonen av skjerf i 50% silke og 50% ull er av nydelig kvalitet.


Initials can be embroidered in one of two different font sizes for complete personalisation. Ideen om a sy flere skjerf sammen for a lage et sjal kom rekende. Lurer pa om Silk Mohair er bedre a strikke med enn Faerytale Renne og veve et skjerf tar bare ett par kveldstimer fra start til det er helt ferdig.


Tussah silke hankie lages av silke kokonger til sma firkantede lommetorkler ca. Bakerst i boken og pa det store monsterarket finner du maltegninger i full storrelse. Sjal kvinne Rosa silke og polyester-Serien kunstnere av Stor av impressionisti verdenClaude Monet. Svart silke og polyester Skjerf med en klassisk print Prikker og en myk sateng struktur.


Skjerf med en klassisk print Prikker og en myk sateng struktur. Serien kunstnere av Stor av impressionisti verdenClaude Monet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.