lördag 15 november 2014

Remmen elektrische fiets zonder trappen

De elektromotor van de fiets kan op verschillende plekken van de fiets geplaatst zijn. Spartamet. Daarmee kon je ook een stukje ‘brommen’ zonder te trappen.


Kemp Starley elektrische fietsen hebben een gewone fiets als basis met dezelfde rij-eigenschappen als een gewone fiets.

Remmen elektrische fiets zonder trappen

Bij remmen en als u met trappen stopt wordt de ondersteuning weer automatisch uitgeschakeld. Zo fiets je verder zonder bezweet te raken tijdens een heerlijke dag fietsen! Wh.), hoe hoger de actieradius en des te verder je kunt fietsen zonder de accu op te laden.


Zonder ondersteuning is er echt niet op deze fiets te fietsen.

Remmen elektrische fiets zonder trappen

Een elektrische fiets is een fiets met een elektrische hulpmotor. Weloverwogen heb je de beslissing genomen voor een elektrische fiets. Vormt het extra gewicht geen extra ballast om te trappen zonder hulpmotor Wij maken van uw gewone fiets een elektrische fiets met een krachtige 36 Volt elektrische fiets ombouwset.


Daarom leveren wij de e-bike ombouwset met nieuwe handremmen met ingebouwde motoronderbreking. Eenmaal ingebouwd biedt de elektrische fiets met ombouwset hetzelfde fietsplezier als de duurste elektrische fietsen. De Fietsersbond vindt het opvoeren van elektrische fietsen geen goed idee.


Prima snelheid maar je moet met die snelheid niet vallen zonder helm en andere bescherming. Als je wegrijdt moet de ondersteuning gelijk starten als je zelf begint te trappen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.