tisdag 25 november 2014

Parfymer menn

Men har null og niks peiling pa hva som lukter godt og ikke. Syns ikke det er noe lett og lukte meg frem til hva som lukter godt. I flere generasjoner har kvinner og menn sprayet seg med parfyme for a tiltrekke hverandre.

Parfymer menn

Parfyme er en av produktkategoriene der man kan spare mye penger ved a handle pa nettet. Klikker du pa bade kvinner og menn far du ogsa unisexdufter og da blir det flere alternativer a velge i. Menn er jo ikke sa steriotype at alle liker samme parfymelukt. Chanel - Allure Homme Edition Blanche Deodorant Spray 100 ml.


Parfymer og deodorantEr du pa jakt etter en spesiell parfyme som passer for deg Feromon-baserte parfymer og parfymene er markedsfort av en rekke produsenter til a tiltrekke seg romantiske partnere ved a stimulere fysiske og folelsesmessige reaksjoner pa en hormonell niva. Den har i arhundrer blitt benyttet i, og den dyrkes bade i Ost- og Vestindia. Det limbiske systemet gjor at vi elsker parfymer som lukter friske blomster og sotlig krydder. AHA-syre sammen med flere naturlige fuktighetsgivende ingredienser gir huden ny glod og spenst.


I London oppdager Grace Munroe at mannen hennes bedrar henne. Nordens storste nettbutikk for mote- og skjonnhetsbevisste menn og kvinner mellom 18 og 35 ar. Et halvt ar etter det store parfymetyveriet har politiet fatt snusen i de mistenkte. Bryr jenter seg om parfyme-lukt pa gutter like mye som motsatt vei

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.