söndag 16 november 2014

Paraply fly ace

Noen som kan svare med sikkerhet hva som gjelder angaende om det er lov a ta med seg paraplyer om bord pa fly Diskuterte dette med en kompis som pasto at de fleste sma paraplyer inneholdt spisse spiler og derfor kunne vre farlig. Vi hadde regn de forste 2 dagene og hotellet stillte med paraplyer. Hon har ocksa turnerat tillsammans med Magnus Uggla och Ace Wilder.


Arrangoren Paraply produktion skriver i pressmeddelandet att musikfesten i Tivoliparken ska bli ett arligt aterkommande evenemang. Hans cutie mark ar en ful sexuddad stjarna med fyra femuddade stjarnor omkring den. Fly 50 ar en skir och vacker taklampa designad av Catarina Larsson. Catarina Larsson.


Med en lampsk%C3%A4rm gjord av polyesterblommor skapar den en rofylld atmosf%C3%A4r och hantverket g%C3%B6r den levande. BIlen har vistnokk hatt en trimming hos Ace competition i sveige. Har ar ett ganska sa roligt koncpet pa ett paraply som gar att x22falla ihopx22 for att undvika kollisioner med andra paraply-anvandare.


Fredagen idag innebar redovisning och sedan fort hem for att fly undan regnet och grava ner mig under tacket. Bland annat en tecknad gubbe med paraply och ett gnistrande regn. Dansgruppenvisade breakdance till tonerna av Bach och fick stora applader. Om nagon vecka slapper Wide Open Outdoor Films sin nasta film Pike & Fly.


Det forsta man ser ar flugor som harstammar fran 1994 (Jar of Flies).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.