fredag 14 november 2014

Narproducerade varor coop

Fair Trade-cafeer med ekologisk och narproducerad inriktning. Kontakta oss pa info(at)rekommenderas.coop sa stodjer vi dig i processen! For manga konsumenter ar narproducerad (lokalproducerad) mat ett satt att bade fa riktigt frascha varor och gynna bygdens producenter samtidigt som man gor ett medvetet klimatval. Coop har storsta utbudet av lokal- och narproducerade varor.


Forutom var butik pa Torskholmen har vi en fiskhorna pa Coop Konsum i Stromstad.

Narproducerade varor coop

Kustcharkens varor pa Coop i Hunnebostrand och en hel del andra stallen runtom i Bohuslan. Coop i Hunnebostrand och en hel del andra stallen runtom i Bohuslan. Har har Coop over halften av lanets marknadsandelar och den fristaende foreningen gar med vinst.


Konsum Varmland hyr ocksa ut en gammal mjolkfabrik till lokala foretag som bland annat odlar potatis och gor juicer. Forra aret inledde Coop en satsning pa att kopa fler ravaror lokalt. Har hittar du information om foretag som erbjuder narproducerade varor.


Fairtrade markta produkter tittat sarskilt efter ekologiska produktmarkta varor. Sortimentet grundar sig sa langt det gar pa ekologiska och narproducerade varor. Skane. Butiken har ett kafe och en restaurang med serveringstillstand.


Du kan byta ut recept och lagga till mer an 5000+ varor fran Coop. Det gar att aven ha dom som referensgrupp sa kan dom fa prova varor och sedan fa ge betyg och synpunkter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.