fredag 14 november 2014

Klockor vasteras laga

I Vasteras invigdes den nya serviceverkstaden i oktober 2008. Det ar den storsta och modernaste verkstaden i Skandinavien och har den allra senaste utrustningen. Har hittar du exklusiva klockor som passar lika bra till vardags som till fest. Orsak: Guld och klockor till ett utropsvarde av 37 000 kronor stals vid ett inbrott i forra veckan.


Erikslunds mobler AB i VasterasAlltid hog kvalitet till laga priser!

Klockor vasteras laga

Jag har lagat en mora klocka sjalv tidigare och gav mig pa denna Shatz. Skiljebo centrum. Centrumgallerian pa Skiljeboplatsen har allt du behover for en enkel vardag.

Klockor vasteras laga

For snart en manad sedan lanserade det schweiziska varumarket Mondaine vad som tros vara varldens forsta Schweiziskt gjorda Smartwatch. Men utvecklarna har valt lite olika vagar for framtidens klockor – vissa gors for att vara tillbehor till mobilen och andra som oberoende enheter med egen internet- och telefonanslutning. Elektronisk farg anvands for att laga kretskort – eller mala ett piano man kan spela pa. En specialdesignad klocka som har skapats tillsammans med Rasmus Storm fran Kopenhamn.


Anvand dig av bade hoga och laga foremal for att skapa en effekt kring bordet. Vard och Omsorg arbetar vi utifran ett salutogent forhallningssatt. Hvartil skal det tjana at ringa i alla klockor och sla pa trumma nar ingen eld ar los.


Vasteras domkyrkas) hvalf hafva ringt mig till bade kyrka och skola.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.