fredag 14 november 2014

Coola halsdukar monster

Gor ett monsterHang med i folkrorelsen och gor ditt alldeles egna monster. Vi koper aldrig tyg utan gar till garderoben och funderar pa vad som vi inte behover langre. Svep denna coola Minecraft Creeper Halsduk runt din hals i vinter (eller i sommar) och visa varlden var din lojalitet ligger! Minecraft Creeper Halsduk runt din hals i vinter (eller i sommar) och visa varlden var din lojalitet ligger!


Halsduk runt din hals i vinter (eller i sommar) och visa varlden var din lojalitet ligger! Officiellt licensierad halsduk med gronrutigt monster och med tva svarta creepers vid andarna. Den har svarta ponchon har jag stickat i garnetCool flamme fran Kinna Textil.


Vi gillar Stabos scarfar eftersom trycken ar coola och annorlunda men samtidigt traditionellt engelska tack vare materialet tweed. Det finns massor av coola masten i vinter som ocksa haller dig varm! Har hittar du garner och monster for stickning och virkning. Snabb leverans.


Vi har allt i vart egna lager och skickar inom 1-2 vardagar! Cthulu Eller en julgransprydnad i form av demonen Baphomet M (men med 5cm lagre midja)Stjarntyg och svart jersey fran JNY Design. Dior ar ett sa fint marke och att bara en vacker sjal till skolan skulle vara drom!


Exclusive black logo scarfs skulle jag hemskt garna vilja vinna. Pa julkalendern idag hade mamman en halsduk i samma monster som kjolen i programmet fran 60-talet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.