måndag 24 november 2014

Barcelona trojor billigt

Det finns aven lite heminredning till den som inte gillar klader. Det ar lojligt billigt sa kvaliten ar inte den basta alltid. Men jag har bade jackor och skor fran Primark som hallt i flera ar och som fortfarande ser nya ut.

Barcelona trojor billigt

Equity Point. De har tre vandrarhem (hostel) centralt belagna i Barcelona. Igar avslutade Barcelona La Liga-sasongen med 2-2 mot Deportivo la Coruna och kvar den har sasongen ar final i Copa del Rey samt Champions League.


La Liga-sasongen med 2-2 mot Deportivo la Coruna och kvar den har sasongen ar final i Copa del Rey samt Champions League. Deportivo la Coruna och kvar den har sasongen ar final i Copa del Rey samt Champions League.

Barcelona trojor billigt

Eftersom att jag alskar klader och shopping sa tankte jag gora en liten shoppingguide. Narheten till stranden gor Barcelona till en alldeles speciell storstad. Till exempel sidenblusar ar billigare an i Sverige och kostar cirka 150 kronor.


Barcelona. Placa de Catalunya och Sagrada Familia ligger i omradet och har har du allt du kan tankas vilja ha for en skon hotellvistelse. En bra gata for att hitta klader och accessoarer 2-hand ar Carrer de la Riera Baixa som ligger i hjartat av Raval. Fint med gamla fargglada hus och klader som hanger pa tork mellan dem.


Interrailkortet gick ut nar vi var i Barcelona och nar vi varit dar i nagra dagar sa flog vi hem. Bade OPI och Essie ar riktigt bra nagellack som ar billigt i USA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.