onsdag 26 november 2014

Balten husbil dalarna

Bilbaltet minskar risken for att dodas eller skadas svart med 50–70 procent! Experten Darek pa Solhem Husbil svarar pa vara fragor om hur man bast upptacker Sveriges smultronstallen med en husbil. Om bussen ar reggad som husbil innan 2006 sa kan du har fler passagerare bak an det star i regbeviset.

Balten husbil dalarna

En liten notis (som jag missat tidigare) ar att om man har balten i passagerarsatet fram (eller nagon annan stans) skall detta anvandas. Nu tar turismbolagen Dalarna ett stort steg for att utveckla besoksnaringen i regionen ytterligare.

Balten husbil dalarna

Dalarna ett stort steg for att utveckla besoksnaringen i regionen ytterligare. Knyt ditt eget makrameskarp! De ar inte sarkilt svara att gora - med hjalp av grovt garn och dubbla halvslag tar det ett par timmar.

Balten husbil dalarna

De ar inte sarkilt svara att gora - med hjalp av grovt garn och dubbla halvslag tar det ett par timmar. Trycket ar massivt nar Dansbandsveckan forvandlar Malung till Dalarnas Las Vegas. Fulufjallets nationalpark i Dalarna ar ett maste for fjallvandrare som onskar fordjupning. Dalarna ar ett maste for fjallvandrare som onskar fordjupning.


Varje gang en nya platta lanseras slapps omslagsfotot pa diverse prylar. Innan vi tog bron over till Fyn gick vi en tur i Korsor och tittade pa alla de gamla husen. Stora Balt och vi at och drack gott av det som bjuds i Danmark.


Bettan och KentVi - Bettan och Kent - ar tva sanna globetrotters mitt i livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.