lördag 13 september 2014

Yohio trojor island

Jag hittade aven en annan hemsida som salde en annan YOHIO troja. Sundsvall som ar en jakel pa att spela gitarr och som klar o sminkar sig som tjej. Kristy: Hej Hanna - jag misstankte att det var du vid tangentbordet for betygsattningen.

Yohio trojor island

Island rostar fram sitt bidrag samtidigt som vi i Sverige bara har borjat. Visual kei och rockar klader sa varje plagg skulle fa folk att svimma.

Yohio trojor island

Yohio - To the end: Annu en gang tar han inte tillrackligt hoga toner. Future Islands SinglesCharmig syntpop som kunde ha varit inspelad 1984.

Yohio trojor island

Yohio gav sig ut pa signeringsturne skrev han dock inga autografer till de barn som inte kopt hans prylar. Men Yohio struntar i resultatet och ser tavlingen som en chans att synas. Pa eftermiddagen inhandlades en jacka och tva trojor pa stan tillsammans med Clara. Ett helt rum ar agnat at turneerna med deras omtalade klader och hur de blev till.


Eller Island ar ju ingen person hehe utan jag fick traffa da boss. Genom sin unika skonhet har den 22-ariga modellen lyckats ta modevarlden med storm. Island ar en sval och svagt countrydoftande popballad som langsamt smyger upp tempot precis lagom mycket for att fa huvuden att borja nicka i takt. I forra arets Eurovision i Malmo var det Yohio som presenterade poangen fran Sverige.


Armemuseums reception dar alla anstallda hade bandets trojor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.