måndag 15 september 2014

Vastar med luva zara

Kontrasterande foder. Knappning med dragkedja i mitten och tryckknapp. Newbie. Lang arm med kontrasterande upprullad kant samt i nederkant.


Han ska ha haft en badmossa pa huvudet med en luva over och i ovrigt morkkladd.

Vastar med luva zara

Men det har varit sa himla mysigt att vara hemma med Ingrid hela dagarna sa det var inte helt latt att saga hej da och ga genom dorren i morse. Ingrid hela dagarna sa det var inte helt latt att saga hej da och ga genom dorren i morse. En nagra ar gammal kort vinterrock i jeanstyg kopt fran Zara. Zara.


Trots att det yttre fodret ar i morkt jeanstyg ar rocken tjock och stoppad (som en dunrock) och har alltsa kopts som vinterrock. Kort och armlos klanning med resar och ett band att knyta i ryggen. Det va sjukt latt sa Ida kan va luuugn Kan nastan lova (om jag hinner) att det kommer ett asikts inlagg ang. Ida kan va luuugn Kan nastan lova (om jag hinner) att det kommer ett asikts inlagg ang.


Det ska tapetseras med Ralph Lauren tapeter inuti (har over fran min forra lagenhet). Ralph Lauren tapeter inuti (har over fran min forra lagenhet). Mycket slitstarkt ytterlager med vattenavvisande yta- Innerficka med dragkedja for t. Hog krage och justerbara muddar med kardborre- Innerficka med dragkedja for t. Kjol och vast i ett brunt ylletyg med mintgront smatt monster och en kjol i mintgront ylle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.