söndag 21 september 2014

Vaskor och ryggsackar till kombinerad

Latt och smidig resevaska pa hjul som ocksa kan baras som ryggsack. Ryggsacken ar en av de viktigaste delarna i din friluftsutrustning och kanske den mest personliga. Det ar din kropp som avgor om barsystemet fungerar bra for dig.

Vaskor och ryggsackar till kombinerad

Versa ar namnet pa en nyskapande och unik serie av cykelforvaring med flera funktioner. Olaf kommer i tre versioner: en kombinerad scooter och vaska av ett format som far tas med som handbagage pa flygningar.

Vaskor och ryggsackar till kombinerad

Frontlucka kombinerat med ljust foder gor det oerhort enkelt att hitta i sin packning. En smart kombinerad betesvaska med kylfunktion som haller matsacken eller betena frascha.

Vaskor och ryggsackar till kombinerad

For att fa vaskan tryckt maste du i kassan valja vaska med tryck. Ryggsackskrylla ar speciellt framtagen for vinterfisket och har en plasthink med lock inuti vaskan. Golf bags och sportvaskor har OGIO kombinerat hogteknologiskt material och smarta forvaringslosningar med sportig attityd och modern design.


OGIO kombinerat hogteknologiskt material och smarta forvaringslosningar med sportig attityd och modern design. Ekologisk bomull. Perfekt for att forvara viktiga saker pa resan eller till skolan! Perfekt for att forvara viktiga saker pa resan eller till skolan!


Ekologisk bomull. Perfekt att forvara viktiga saker i pa resan eller till skolan. Perfekt att forvara viktiga saker i pa resan eller till skolan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.