måndag 22 september 2014

Tillbehor oxfile vila

Det allra godaste sattet att tillreda en oxfile ar att steka den hel i ugnen. Saken ar biff - har hittar du recept och tips for att laga oxfile samt saser och tillbehor som passar till. Det gor du genom att tillaga denna mora oxfile med kramigt tryffelsmor och en superb potatis- och jordartskockskaka.

Tillbehor oxfile vila

Som tillbehor serverar du fargglada haricots verts och en fabulos portvinssky. Lat kottet vila ca 15 min under folie innan det skars upp i 20 skivor. Det vankas nyarsafton och det ar manga som vill ata oxfile da.


Har kommer darfor ett tips pa goda tillbehor som lyfter kottet.

Tillbehor oxfile vila

Ta upp kottskivorna och lat dom vila ett par minuter innan du serverar dom med sasen och valfritt tillbehor. Pressa garna ytterliggare en vitloksklyfta och lagg vitloksmoset pa kottbiten. Lilla kottskolanHej och valkommen till ditt nya liv i koket.


Bjud in dina vanner pa fest eller forhoj vardagen med lyxig oxfile med harliga tillbehor. Satt lock pa pannan och lat kottet vila vid sidan av spisen i 5 minuter sa blir det genomstekt utan att bli brant och torrt. Darefter fick den vila inslagen i folie tills det var dags att tranchera och servera. Oxfile med overraskande tillbehor ar mat som passar pa nyarsafton.


Hej Detta handlar om hur man steker en oxfile for att fa den fin innuti. Wellington och lat vila i ca 10 minuter innan du skar upp den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.