fredag 19 september 2014

Strikket tunika barn oppskrift

Her far du oppskrift pa to uliker varianter til bade barn og voksne. Lagerstatus: Pa lager. Sjekk tilgjengeligheten i vare butikker her.


Strik en sod tunika med nordisk monster Den kortrmede tunika med fine monsterborter er sod over leggings og langrmet bluse – og sa er den dejlig lun!

Strikket tunika barn oppskrift

Den kortrmede tunika med fine monsterborter er sod over leggings og langrmet bluse – og sa er den dejlig lun! Fin strikket pigekjole med korte eller lange rmer Denne fine pigekjole i strik er perfekt til julens fester. Den rosa er i fargen 05- stovrosa Oppskriften er veldig enkel a folge!


Veslemortunika: Her har den ene forklaringen til diagrammet falt bort.

Strikket tunika barn oppskrift

Hei har du en oppskrift pa tovet prinsesse krone til en liten jente Mirasol er supert til a strikke gode bruksplagg til barn og voksne. NB: varier lengder etter personlige mal pa barnet)Begynn oppe i halsen og legg opp med Frg 1 pa liten rundpinne 70 (74) 78 m. Strikk 1 p rett og ok samtidig jevnt fordelt til 113 (121) 129 m. Er ikke spessielt flink til a strikke sa jeg trenger et lett monster. Her finner du lenker til hekleoppskrifter pa skjort og kjoler til voksne og barn.


Jeg likte sa godt lua jeg strikket i 1r og 1vr i garnet Hverdags, at jeg tok litt av og strikket flere luer i forskjellige garntyper. Fell pa neste pinne ved a strikke to og to sammen til du har 22 m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.