måndag 22 september 2014

Sjalar ylle

Underbara sjalar tillverkade i hogkvalitativ yllevav och med vackra broderier. Just nu har vi aven handgjorda sjalar fran Ryssland i regnbagens alla farger. Kitajaurbutikken finns unika klader i renskinn och algskinn - for barn och vuxna.

Sjalar ylle

Det ar exklusiva och fantastiskt vackra sjalar i fina kvaliteter. Hos Ann Charlotte kan du ocksa hitta sydda lapptacken till barnsangar. Framfor allt ska du blocka ett arbete enligt denna metod om du stickat sjalar och spetsmonster. By Malene Birger bidrar alltid med vackra och eleganta monster pa sina sjalar och Selected Femme har designat en tub-halsduk i mohair och ylle som ar bade mjuk och varm.


Selected Femme har designat en tub-halsduk i mohair och ylle som ar bade mjuk och varm. Ullen ar mycket mjuk och latt och anvands till kladesplagg som. Nu vet jag forstas inget mer om Ullcentrums sjal an det jag kan se pa bilden du lankade till.


Ullcentrums sjal an det jag kan se pa bilden du lankade till. Nu pa vintern kan det passa bra med en sjal i ylle medan pa sommaren kanske det funkar battre med en bambublandning. Merino ull i en mangd harliga designs och i alla regnbagens farger. Kerstin Hormans stickade sjalar o accessoarer i linne och ylle.


Ullkappor overlag ar ett klassiskt plagg for alla och det ar verkligen ett plagg du kan matcha till vilken look du an ar ute efter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.