fredag 12 september 2014

Rieker skor i goteborg

Rieker Shop ingar i Bergqvist Skor och ar en butik helt vigd at succevarumarket Rieker. Bergqvist Skor och ar en butik helt vigd at succevarumarket Rieker. Vi har borjat fa in Rieker antistress skor i var skobutik pa natet.


Var ambition ar att saljabra skor till bra priser med personlig service. Det schweiziska foretaget Rieker grundades redan 1874 och star alltsa sedan mer an ett arhundrade tillbaka for bekvama skor med anspraksfull design.

Rieker skor i goteborg

Rieker grundades redan 1874 och star alltsa sedan mer an ett arhundrade tillbaka for bekvama skor med anspraksfull design. Johanssons Skor skall vara det sjalvklara valet for hela familjen.

Rieker skor i goteborg

I en stor digital satsning lanserar nu Bergqvist Skor fyra nya webbplatser med e-handel – bergqvistskor. Rieker-sandaler av lasare som precis som jag nu ar heeeelt salda pa dessa :) Sa kul att hora! Jag far latt skavsar och gillar inte att ga i obekvama skor. Med ett brett sortiment har vi skor for hela familjen och for alla tillfallen.


Backebol skor i Goteborg saljer markesskor utan de dyra mellanhanderna. Kom ihag att skor fran Rieker ar en god investering som i slutandan kommer att ge dig halsosammare fotter. Rieker ar en god investering som i slutandan kommer att ge dig halsosammare fotter.


Bergqvist Skor och ar vart egna koncept for dig som har ett stort intresse for mode!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.