onsdag 17 september 2014

Remmen zonder reden plekken

Snel last van blauwe plekken die bijna spontaan (zonder duidelijke oorzaak) ontstaan Hier lees je wat de onderliggende oorzaak kan zijn van je blauwe plek en hoe je de plekken kunt laten verminderen. Blauwe plekken door een tekort aan vitamine B12 komt relatief weinig voor (ouderen en vegetariers).

Remmen zonder reden plekken

Echter soms krijg je ook blauwe plekken zonder dat je de plek gestoten hebt. Antistollingsmiddelen remmen de werking van vitamine K dat belangrijk is voor het stollingsproces.

Remmen zonder reden plekken

Andere reden dat ouderen vaak langer met blauwe plekken rondlopen is omdat de bloedvaten zwakker zijn. Deze medicijnen zijn het minst krachtig in het remmen van de stolling. Deze stoffen remmen de versnelde groei van de aangedane huid en remmen tevens de ontsteking in de huid. Om deze redenen dient u regelmatig voor controle te komen bij uw huidarts om uw bloed en eventueel uw urine te laten nakijken.


De kale plekken tussen het haar zijn in het algemeen rond of ovaal. Optimale verzorging van het haar kan uitval soms wat remmen of voorkomen. Kinderen kunnen blauwe plekken vertonen als uiting van wild gedrag.


Adalimumab onderdrukt de lichaamsafweer en remt ontstekingen. Stadium I: kleine tumor zonder uitzaaiingenStadium IV: uitzaaiingen in andere organen. Soms zijn de bijwerkingen een belangrijke reden om geen chemotherapie meer te willen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.