måndag 22 september 2014

Remmen van een caravan

Draai de konische moer op de remstang een stukje los en draai de zelfborgende moer circa 1 cm van de veerbus. Regelmatige controle en onderhoud zorgen voor een goede remwerking. Bergritten zijn niet alleen een bedreiging voor de remmen van de caravan.

Remmen van een caravan

Maak uw caravan tijdig klaar voor uw vakantie met de complete caravan controlebeurt. De caravan wordt in zijn geheel nagekeken en fysiek onderhouden.

Remmen van een caravan

Gaat u met de caravan naar het buitenland komt u al gauw heuvels en bergen tegen. Het systeem grijpt automatisch in als de caravan gaat slingeren. Gebreken aan bijv. defecte lagers en remmen komen dan eerder aan het licht.


Wanneer u twijfelt of uw caravan onderhoud nodig heeft kunt u altijd een PACK-keuring (Periodieke Aanhangwagen en Caravan Keuring) laten uitvoeren. Bedenk bij het achteruitrijden waar de achterkant van de caravan heen moet. Bij steile afdalingen kunt zo de remmen van de caravan laten afkoelen.


Om uw caravan optimaal in conditie te onderhouden is een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan te bevelen. Elk jaar plukt de politie tijdens de grote vakantie-uittocht tientallen caravans van de weg die en gevaar voor de verkeersveiligheid blijken te zijn. De vakbekwame technici van Ton Jansen Rekreatie houden uw caravan in optimale en veilige staat.


Hoe zit dat dan als je achteruitrijdend en hellinkje moet nemen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.