lördag 6 september 2014

Remmen elektrische fiets 45 km per uur

ION E-Speed Dames is een sportieve e-bike met een krachtige ondersteuning die een snelhe. ION E-Speed Heren is een sportieve e-bike met een krachtige ondersteuning die een snelhe. Hoe heeft Riese und Muller voor deze snelle elektrische fiets goedkeuring gekregen Muller voor deze snelle elektrische fiets goedkeuring gekregen In de eerste vier standen is de snelheid – voor de veiligheid – begrensd tot 20 kilometer per uur. W bosch motor waarmee je tot 45 km per uur wordt ondersteund.


Met deze elektrische fiets ben je snel op je werk en ben je tegelijkertijd ook in beweging. Afstand +150Km - Schijfrem vooraan - Elektrische rem achter deze slijt niet. Hoe reageert de ondersteuning van de elektrische fiets bij het remmen en bij het starten De Gazelle Orange C7+ HM is zeer betrouwbare elektrische fiets met Bosch middenmotor en Shimano Nexus 7 versnellingen. C7+ HM is zeer betrouwbare elektrische fiets met Bosch middenmotor en Shimano Nexus 7 versnellingen.


Fietsen met 20 km per uur is even vermoeiend als lopen met 5 km per uur. De benodigde energie voor het optrekken komt bij fietsen met elektrische trapondersteuning uit een accu. Zo mag u niet harder rijden dan 25 kilometer per uur binnen en buiten bebouwde kom. Heeft de high speed e-bike een voertuigsnelheid van maximaal 45 kilometer per uur

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.