fredag 12 september 2014

Paraply drink med

Isformar med roliga eller fracka former ger en extra krydda till alla sorters drinkar. Paraplydrinkar serveras ofta nar det skall vara lite extra festligt. Skandinaver trenger drikkeregler for a holde seg oppreist pa byen. Facile Punsch4 st farska limeklyftorcitronmelissGinger AleMuddlas (d.


Brandgula drinkar ar bara en av alla saker som ingar nar du bokar All Inclusive. Detta hotell har ett fantastiskt lage med utsikt over vattnet. Alla nominerade till Arets bar kombinerar perfekta drinkar med personlig atmosfar och egen twist pa barupplevelsen.

Paraply drink med

Dette er verdens beste barBaren Artesian er karet til verdens beste for tredje ar pa rad. Baren Artesian er karet til verdens beste for tredje ar pa rad. Inte skulle det kannas sa haftigt att svanga ihop en fargglad ananasdrink med paraply pa julafton. En terrass med fin utsikt gor att vi kommer narmare solen och dar har vi basta spaningslaget.


Campari Orange. Den har uppfriskande drinken ar busenkel att blanda. Ekstra Bladets journalister vandt i kategorien ’Avis’ i en pulje med fire nominerede projeklter. Ikke et feriebillede fra poolen med solbriller og paraply-drinks – eller et billede fra den seneste fest i fodboldklubben.


Han har en kjrest med et navn som manneparaplyer elsker a favne. Jeg har talt med en af de andre mAdre og hun er enig med mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.