söndag 7 september 2014

Nixa klanningar malmo

Nixa heter en svensk leverantor som har specialiserat sig pa det enkla. Idag har vi packat upp massor med nytt fran dem:) Provkollektion. Nixa brudklanningar ar nagot billigare an klanningar fran huvudkonkurrenten Lilly.

Nixa klanningar malmo

Lilly. Nixa klanningar finns hos olika aterforsaljare fran Malmo i Skane till Gallivare i Lappland. Romantica i Malmo som hon anlitade for en mindre bal forra aret.

Nixa klanningar malmo

Nixa Design och den som bestallde senast i februari kunde valja mellan 72 olika farger. Nar vi syr klanningar maste vi ocksa testa modellerna pa papper.

Nixa klanningar malmo

Men det basta tipset ar att ga till en butik och kolla dar direkt for de kan antagligen fixa precis vad du vill ha. Nixa 9102. Det kandes ratt hopplost men brudklanningar just da. Bland annat en sot klanning som fick mig att tanka pa Fotograf Emmelies alla fina klanningar!


Pa lordag morgon bar det av till Malmo for att ga pa Sci-Fi massa. Esma som galler och i morgon ska jag hjalpa mamma hitta en klanning! Brollopsklanningar - JennyJoseph seBestall skraddarsydda Brollopsklanningar till lagt pris har.


Bal- och festklanningar i god kvalitet och snygg design till ett bra pris. Efter en sushilunch akte jag till Ostermalm for att prova klanningar hos overgrymma Ida Lanto. Det var fantastiskt roligt att prova klanningar hos er igar och det var langesen jag kande mig sa fin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.