söndag 21 september 2014

Mat tillbehor till kraftor

Typiskt for en kraftskiva ar pajer och brod med kryddig ost som palagg. Dela ut recept och lat alla vara med och bidra med goda tillbehor till kraftorna. Vare sig det ar mat som komplement till kraftorna eller en helt ”knackfri” variant.

Mat tillbehor till kraftor

Men kom ihag att det kravs mer an kraftor for att stalla till med kraftskiva. Tillbehor till kraftorMat & DryckToppdeladKraftor krava sina tillbehor. Nu ar det manga som har onskat tips om goda tillbehor till kraftorna.


Nu ar det krafttider. Har har vi valt ut 10 lackra tillbehor till kraftskivan!

Mat tillbehor till kraftor

Kraftor ar gott som det ar men ibland vill man komplettera med lite goda tillbehor. Manga favoriter vi brukar laga kan enkelt anpassas till kraftskivan om du byter ut kryddningen. Mixa alla ostrester och skalkar du har med en rejal bit rumsvarmt smor.


Ska ata kraftor i eftermiddag och brukar normalt ata vanligt vitloksbrod till det men vill inte ata det nu utan nagot annat men vad Tillagning och tillbehor ar ocksa avgorande for dryckesvalet. Iden till kraftorna hade mina vanner sett pa ett matprogram med Ernst Kirchsteiger. Det ar dags for kraftskiva och vi har pratat med mathistorikern Edward Blom om denna kulinariska foreteelse. Innan vi reder ut allt detta maste vi bara saga att krafta och havskrafta ar tva skilja djur.


Tina frysta kraftor i kylskapet en till tva dagar innan festen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.