tisdag 23 september 2014

Kosmetika ostrava centrum

Hledate kvalitni kosmeticke a kadernicke studio se jmenem v Ostrave Nabizime vam kompletni a kvalitni kadernicke sluzby s pouzitim znackove kosmetiky FRAMESI. FRAMESI. Tuto vlasovou kosmetiku si u nas muzete take zakoupit za vyhodne ceny.

Kosmetika ostrava centrum

Obchod MANUFAKTURA Partner v OC Futurum nabizi kompletni sortiment kosmetiky a zajimavych doplnku pro domaci lazne. Partner v OC Futurum nabizi kompletni sortiment kosmetiky a zajimavych doplnku pro domaci lazne.

Kosmetika ostrava centrum

Senior slevenky poskytujeme slevu 10% na veskery sortiment vyrobku. Vitejte na strankach naseho studia a wellness centra v jednom.

Kosmetika ostrava centrum

Silvie Rafcikove a dalsimi sluzbami vytvari komplexni Centrum zdravi a krasy. Komplexni kosmeticke sluzby provadene velmi kvalitni kosmetikou najdete v centru Ostravy na Masarykove namesti. Poskytuje slevu ve vysi 5% na permanentni prodluzovani ras a na osetreni pleti.


Prirodni a bio kosmetika nasi vyroby se naopak snazi dosahnout. Spolupracujeme se svatebnim salonem TopNevesta a Estetickym centrem Ester Vaskove. Beauty salon Princess se nachazi v samem centru Ostravy naproti OD LASO.


Hlasujte pro nejlepsi obchody a restaurace v nasem obchodnim centru! Aktualni ceniky vsech kosmetickych sluzeb jsou vzdy na konci kazde vyse rozkliknute ikonky. Studio Ivana je zamereno na individualni peci o zakaznika s sirokou nabidkou sluzeb na jednom miste.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.