söndag 7 september 2014

Kosmetika nyx recenze

Korektor v kelimku od NYX je jednickou v me kosmeticke tasticce a take jeji stalici. NYX je jednickou v me kosmeticke tasticce a take jeji stalici. No a to je asi vse co jsem zkousela - vlogerky si dost chvali makeupy a korektory Catrice nebo NYX a ceny jsou velmi priznive!

Kosmetika nyx recenze

Nevalna dostupnost kosmetiky NYX na ceskem trhu (krome parfumerii Douglas lze bezne sehnat po internetu) se snad co nejdrive zmeni. NYX na ceskem trhu (krome parfumerii Douglas lze bezne sehnat po internetu) se snad co nejdrive zmeni. NYX cosmetics se Butter gloss vyrabi ve 22 barvach od svetle ruzove pres fuschiovou az po vyraznou cervenou. NYX tvarenky Powder Blush jsou hodne zname a zahranicni bloggerky je v jednom kuse vychvaluji.


Powder Blush jsou hodne zname a zahranicni bloggerky je v jednom kuse vychvaluji. Paletka ocnich stinu Nude on nude NYXdnes tu pro vas mam dalsi kosmetickou recenzi. Nude on nude NYXdnes tu pro vas mam dalsi kosmetickou recenzi.


S nakupy kosmetiky uz mam nejake ty zkusenosti a internet je muj verny kamos. Nabizime nejnovejsi a nejzadanejsi kosmetiku svetoznamych firem dovazenou prevazne z USA. NYC Smooth Skin Bronzing Face Powder bronzer skoro pro kazdeho12.


Face Powder v odstinu Sunny (720A)skoro cely den v perfektnim stavu. NYC Sunny je popelavejsi a studenejsi a mel by byt taky paradni.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.