tisdag 16 september 2014

Kavajer dressman

Storleken kombinerar du separat pa bade kavaj och byxa for att hitta vad som passar bast for just dig. Jeans och kavaj ar for manga en sjalvklar kladsel saval for kontoret som pa krogen. Kanske Det var inte lдtt att hitta en sеdan svart kavaj med passande storlek till en v-formad kropp.

Kavajer dressman

Dressmann ar en kladjeskedja agt av norska Varner-Gruppen och har cirka 400 butiker i over 7 lander. Till exempel 199:- st 2 for 299:- pa ett stort urval av jeans och skjortor och 50% rabatt pa jackor och kavajer.

Kavajer dressman

Istallet for att titta pa prislappen bor du titta pa hur kostymen sitter och strava efter en sa bra passform som mojligt. B-matt har det idag spridit sig en tendens att helt enkelt skriva ut slim-fit inuti kavajen.

Kavajer dressman

Dressmann har for avsikt att tacka det totala kladbehovet for alla kvalitets och prismedvetna man. Vid kop av kostym kan du valja den storlek pa kavaj och byxa som passar dig bast. Forra veckan kopte jag en ny kostym fran Dressman nar de fortfarande hade rea. Da och da tittar en Breitlingklocka i guld och silver fram under kavajarmen.


Dressmann i Nacka ForumDressmann ar Nordens storsta modekedja inom herrklader och har som ambition att tacka det totala kladbehovet for man i alla aldrar. Nordens storsta modekedja inom herrklader och har som ambition att tacka det totala kladbehovet for man i alla aldrar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.