torsdag 18 september 2014

Hattar for barn paskpyssel

Lilla I har gjort och kommit pa iden att gora egna hattar till kycklingarna helt sjalv. Nyars hattar med tartpapperTill den har hatten har man anvant ett A4 papper i ljusblatt. Men sedan far det faktiskt racka med paskpyssel och paskpynt for min del.

Hattar for barn paskpyssel

Manga av grabbarna visade ingaende sina fina hattar for mig. Torsdag: Skapande – Vi fortsatter med pask pysselFredag: Fredagsmys!

Hattar for barn paskpyssel

De aldre barnen har tillverkat snogubbar i trolldeg som de i torsdags malade och limmade fast hattar pa. Sondagen den 24 mars arrangerade Ransta Nasta Bygdegard paskpyssel over generationsgranserna. Tank att ett vanligt paskpyssel kunde bli sa spannande och ge sa manga olika matteovningar och ge upphov till goda samtal och samarbete.


Lekar for barn och vuxna och en tipspromenad pa temat lantbruk. Hans pappa alskar hattar sa det kandes lagligt att han skulle fa en nu ocksa nar allt vi har hemma i sommarhuvudbonadsvag (puh) ar urvuxet. Ni som har barn vet ungefar hur lange man kan sitta ner och fika men det smakade ju gott anda! Peters arbetskamrater var har pa middag fem barn och atta vuxna.


Brorsan fick barn for ett par manader sedan och jag var ute i god tid och stickade en pippitroja. Skulle pa en morgonuppvaktning med lustiga hattar som roligt inslag. Vi fokuserar pa pask och paskpyssel nasta vecka da det ar en viktig del av varen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.