fredag 12 september 2014

Ekologiska mammaklader stockholm

For oss ar det en sjalvklarhet att mammaklader ska vara gjorda med omtanke om framtiden och den varld vara barn ska leva i. Har hort att top shop ska ha mammaklader o att vero moda har men har inte kikat dar an sjalv. Top Shop har lite i en enda affar i Stockholm (Sergelgatan).

Ekologiska mammaklader stockholm

Och i hennes butik kan man aven hitta sota gosedjur i samma anda. Mom2moM ar ett nyskapande foretag och en del av det svenska modeundret. Med ett innovativt tankande kring klader for modemedvetna gravida kvinnor och modrar satter Mom2moM avtryck pa den internationella modemarknaden.


Jag borjar kanna ett litet behov av mammaklader nu snart faktiskt.

Ekologiska mammaklader stockholm

Har ni andra nagra bra tips pa snygga och funktionella mammaklader sa dela garna med er har i bloggen. Babyshop har ett stort utbud av barnklader och erbjuder ocksa ett ekologiskt utbud. Till mammor har vi ocksa ekologiska mammaklader och amningsklader.


Littlebloom saljer aven en del mammaklader och Underklader for gravida. Beatrice Sjoberg. Hon ar en tvabarnsmamma som vet vad som saknas i garderoben nar du vill kanna dig bekvam och lyxig pa samma gang. Har har Madeleine ocksa varit med Chris och kopt solglasogon och en planbok.


I fredags fick jag en lang lista pa butiker som har mammaklader av min kollega. Nar jag sedan skulle kolla upp adresserna sa hade halften slagit igen (bl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.