söndag 7 september 2014

Crockett jones damskor host

Precis som hos slaktingarna pa Carmina kan man dock ringa Meermins butik i Madrid och bestalla andra modeller darifran. Vi har tidigare i host berort saval den klassiska snorkangan som Chukkan har pa Manolo och nu ar det dags for en tredje hostkanga namligen Chelsean. Passar pa att rensa lite i skogarderoben infor nyinkop i host.

Crockett jones damskor host

Har sjuder det av harliga monster och former och bland nyheterna i host finns bl a Josef Franks matta Mosaik och skona fatoljer. Just den fargen ar lamplig att satsa pa da den bryter av fran allt morkblatt och passar fint till de byxor och skor som sedan presenteras.

Crockett jones damskor host

Den senaste veckan har vi fatt in manga fina skor pa Ostermalm. Han ar ocksa aktuell i host med SVT-serien Boys (bilden ovan). Detta ar skor som BOR finnas pa skohyllan hemma hos en man ().


Footwear. Skorna har en ljus gummisula med gul rand och fina monstrade skosnoren i brunt och gult. Morris Heritage upp under Stockholm Fashion Week med en egen visning pa Bukowskis dar jag tillsammans med vart team ansvarade for hela stylingen.


Engelska randsydda skor sasom crockett jones eller australensiska R. Skor till varen - Bruna brogueskor ar alltid snyggt och klassiskt. En bra regnrock borde darmed vara en saker investering infor framtiden. Jones och kan konstatera att de ar de mest bekvama skor jag nagonsin haft.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.