lördag 13 september 2014

Byxor med dragkedja bak fram

Ankellanga byxor i hallbara material med omlottgylf och fuskfickor med dragkedja fram. Kjolen har fin snav passform och ar langre bak an fram vilket gor att den olikfargade insidan kommer fram som en fin detalj. Dragkedjan i benslut ger byxbenet ett smalt avslut samt en tuff designSцmmar i snygga fдrger som syns (vit byxa utan ficklock och effektsцmmar dock).

Byxor med dragkedja bak fram

Denna klassiska korsett ar i en modell som passar alla tillfallen. Morkbla jeans i femficksmodell fran Hilfiger Denim med dragkedja i gylfen.

Byxor med dragkedja bak fram

Windstopper-softshell for vattentalighet och skydd mot snalblasten. Byxorna ser ut som krokta stupror och sitter som gjutna pa kroppen.

Byxor med dragkedja bak fram

Hallor i linningenBor kemtvattas eller tvattas i maskin pa 40 grader. En ficka bak med knappBor kemtvattas eller tvattas i maskin pa 40 grader. Mjuka chinos fran Gant med snedstallda framfickor och dragkedja i gylfen. Byxorna har tva stora balgfickor pa benen med lock och dragkedja for att forhindra att utrustning trillar ur.


Byxa med oppning bak som kan sattas pa och tas av nar personen sitter eller ar i liften. De knapps omlott med tryckknappar eller kardborrband i linningen bak. Modell med skon vidd i laren samt bred linning med resarinfallning i sidorna samt dold dragkedja mitt bak.


Samsoe. Tva paspoalfickor bak samt tva snedstallda fickor fram och en mindre ficka fram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.