fredag 19 september 2014

Anbefalte parfymer kicks

Adventskalenderen fas kjopt i alle The Body Shop - butikkene. I slutten av Februar 2015 lanserer KICKS de naturlige parfymene fra Honore des Pres. Honore des Pres.


Parfymene er 100% naturlige og sertifisert av Ecocert.

Anbefalte parfymer kicks

Freudian KicksFreudian Kicks er en av Oslos aller mest spennende butikker. Det finnes ett apotek i mil omkrets her og av alle ting sa var det fylt opp med det deilige greske og rene hudpleiemerket Korres.

Anbefalte parfymer kicks

Pa min lille ferd forbi Kicks parfymeri fikk jeg se det var 50% pa duft. Den kan ogsa blandes med iskrem eller yoghurt for a gi et ekstra kick.

Anbefalte parfymer kicks

Parfymelle Koch har i sitt nye parfymeri apnet egen eksklusiv hudpleiesalong. Kjekk liten reisestorrelse av en dusjsape jeg fikk i Kicks julekalender. Kicks julekalender.


Synes den luktet veldig klassisk rent og godt. Clinique som hun anbefalte (super rescue antioxidant) og den har funket superbra! Her var det bade gavekort fra The thief (spa), Kicks og Louis vuitton.


Parfymerier- Ambassador for NOA Relaxation og Zensah i Norge. Denne er blitt anbefalt av flere bloggere og ikke uten grunn. Visste du at en god nattkrem er noe av det beste du kan gi huden din – nest etter solbeskyttelse.


Behandlingen anbefales som en kur dersom du onsker en kick-start pa sommerkroppen. Juicy Couture kommer nemlig med en helt ny lukt som lanseres hos Kicks i september.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.