tisdag 21 oktober 2014

Snygga byxor med hog midja

Spetstrosa med hog midjaKlassiskt snygg spetstrosa med annorlunda monster. Byxor med hog midjaOtroligt fina byxor i en lacker modell som smickrar kroppen och framhaver de kvinnliga formerna. Otroligt fina byxor i en lacker modell som smickrar kroppen och framhaver de kvinnliga formerna.

Snygga byxor med hog midja

Med ratt klader ar den har typen av kropp hur snygg som helst! Har du problem att hitta jeans som sitter skont - och snyggt

Snygga byxor med hog midja

Ett par jeans med raka ben och hog midja forlanger benen samtidigt som det ar skont for mage och hoft. Jag kan till exempel absolut inte ha lag midja pa mina jeans langre.

Snygga byxor med hog midja

Lackra morkt bla jeans med detaljer som dragkedja i sidan och roa kontrastsommar. Varm trekkingbyxa med hog midja i slitstark G-1000 med foder i borstad mesh. Nu har du matt ditt midjematt och kan i kombination med det matt som du far fram over rumpan lattare hitta ratt storlek. Hog midja – framhaver dina hofter men ger benen ett langre intryck.


Jag har fatt ett tips att tvatta svarta byxor ut och in for att de ska behalla den svarta fargen battre. Smala ben med hog midja forlanger benen och markerar hofterna. Stilexperten: Har ar snyggaste skorna till nyar MaBra:s stilexpert Katarina Althin guidar dig t. Hos Stylight finns ett stort utbud jeans med hog midja fran alla favoritmarken.


Ett par high waist jeans fungerar lika bra till ett par snygga lagskor som till klackar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.