onsdag 22 oktober 2014

Klanningar hosten 2015 biljetter

Prinsessan Lilians drakter och klanningar visas pa Kungliga slottet i host. Together Event hoppas \u00e4nd\u00e5 att ni \u00e4r n\u00f6jda med festen som helhet. Vi finns i Malmo och saljer biljetter till arrangemang och tipsar om kulturliv.

Klanningar hosten 2015 biljetter

Susanna Andersson (Violetta) i vit klanning och piska i hand. Karolina Blixt (Annina) med ilsk min bakom och Margaretha Westerlind (sangensemble) pa kna med kamera.

Klanningar hosten 2015 biljetter

Carmens habanera alar sig ur sin svarta klanning och ner i det kalla vattnet framfor Dalhallas scen inser man att har ar en artist som gor allt for att na sin publik. Hos Nelly hittar du massor med snygga klanningar som gor dig vackrast pa festen.

Klanningar hosten 2015 biljetter

I priset ingar flyg och boende pa fyrstjarnigt hotell samt biljetter till konserten. Men imorgon checkar vi in pa ett hostel for vara tva sista natter Ska bli skont att fa tvatta haret! Hosten 2014 aker jag dit igen med min syster det ar ju ett helt ar kvar och jag langtar redan! Det ar inte alltid latt att kla sig i overgangen mellan sommar och host.


Vi har redan fatt en stor dos med fantastiska filmer under 2015. Men aret 2015 har verkligen levererat och kommer att fortsatta gora sa de resterande sju manaderna. Hostens hetaste trender - ribbstickad polo och klanning over byxor.


Ann Westin hos Malou i Efter 10Ann Westin ar aktuell med en ny forestallning tillsammans med dottern Camilla Isaksson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.