fredag 29 augusti 2014

Kraftskiva tillbehor hattar

Men for att fa till den ratta stamningen kravs att du skaffar en hel del. Plocka upp farger pa kraftor och ovriga tillbehor i dukningen. Ni behover tunna gummi snoren eller ngt annat som kan fastas med tejp!

Kraftskiva tillbehor hattar

Nu for tiden kan du ha kraftskiva nar du vill eftersom det inte langre finns nagot speciellt kraftpremiarsdatum i augusti. Efter detta forflyttar vi oss till en annan lokal och far vara med om en akta svensk kraftskiva. Varfor inte ta med hela ganget pa grillkvall eller kraftskiva Vi dukar upp en generos buffe med valsmakande kraftor och klassiska tillbehor som hor kraftskivan till.

Kraftskiva tillbehor hattar

Sjalvklart pyntar vi och gor mysigt med hattar och sanghaften och ser till att snapsen ar kyld! Det vi gor ar att ata kraftor i massor tillsammans med passande tillbehor och snaps. Avsluta festen med en drink i loungen eller varfor inte pa dansgolvet Dela ut recept och lat alla vara med och bidra med goda tillbehor till kraftorna. Bjud in till kraftskiva och duka upp en harlig sensommarbuffe.


Satsa pa goda och matiga tillbehor till kraftorna och lagg snapsen pa kylning. Lyx.se tipsar om hur du och dina gaster far den trevligaste upplevelsen tillsammans. Darfor brukar jag forsoka vara extra noga med de tillbehor som serveras till. Vad ar det for klassisk mat pa en kraftskiva och vad kan man byta ut det mot

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.