fredag 29 augusti 2014

Hattar till stolpar tra

Stolpen gors av NTR A-klassat virke och haller en hog kvalitet. NTR A-klassat virke far innehalla Crom (Cr), men inte arsenik eller andra tungmetaller. Stolphatten ar avsedd for att skydda andtrat i stangsel eller staketstolpar.


Dock har jag funderat pa om man skulle kunna gora det sakrare genom att tra pa ett platror med hatt pa stolpen Den barande stolpen som blev synlig har forstarkts och snyggats till med extra ohyvlat virke som malats i vitt.

Hattar till stolpar tra

Vi hamtar vart virke till grindarna fran ett lokalt sagverk dar vi har mojlighet att sjalva valja den basta kvaliten. Grenje. En ny trapp dar rackespinnarna varierar i bredd samt rackesunderdelen ar nagot upplyft fran sidostycken respektive golv.

Hattar till stolpar tra

FINNO PIRATSKEPPFinno lekplatsutrustning utgors av en serie lekplatsklassiker i tra. Finno lekplatsutrustning utgors av en serie lekplatsklassiker i tra. Han tog hatt och stav och drog pa pilgrimsfard och fick sin grav langt borta.


Det som aterstar ar att satta hattar pa stolparna samt gora sarg pa insidan av racket. Styrelsen med hjalp av en trad spik ligger pa ett djup av 3-5 mm. De har ikke hatt en sjanse for de far en kontring mens jeg snakker med Roger.


Skulle vi ha tra i stegen eller en furutrappa som vi malade vit. For att kunna spara energi ar det viktigt att tanka efter redan fran borjan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.